ZEGUL ARROW NUKA GT

Zegul Nuka GT är en smidig och mycket lättpaddlad kajak för den lite lättare paddlaren. Den har fyra vattentäta packutrymmen varav två större utrymmen samt två fikaluckor som du når från sittbrunnen. Sittbrunnen i sig är utformad för god kontakt med kajaken, med polstrad sits och lårstöd. Roderpedalerna från Smarttrack ger dig fasta fotstöd och hela rodersystemet är av bra kvalitet. Nuka GT har även en skädda från Kajaksport som standard.

Skrovet har mjuka linjer för att glida lätt genom vattnet och påverkas lite av vågor. Nuka GT är relativt lätt att manövrera & svänga men skädda och roder ger den mycket god kursstabilitet.
Som alla Zegulkajaker så går Nuka GT att beställa i ett flertal olika materialvarianter, men levereras som standard i Vakumbakad glasfiberkomposit. Den går även att beställa i massor av olika färgkombinationer om inte färgerna vi har i lager skulle falla i smaken! Zegul Arrow Nuka GT passar perfekt som tur och långfärdskajak, gjord för dig som är lite mindre. Om detta låter som om detta passar dig, så titta även på
Trapper Como!

Material:
Längd skrov:
Bredd:
Vikt:
Lastförmåga
Storlek lastluckor:
Storlek sittbrunn:
Färger:

Zegul A-CORE (Vakumbakad glasfiberkomposit)
505 cm
52 cm
ca 23 kg
ca 145 kg
1st 26x44cm, 1st 24cm, 1 st 20cm, 1st 15cm
41 X 79 cm i innermått, 47 X 85 cm i yttermått.
Massor av färgkombinationer på beställning!

Data:
Nylon
Titex
Neopren
Andra
Transportkapell
Yak Kyu
Kanuk 208
Nookie Como keyhole
Kanuk 251
Passande kapell