ZEGUL ARROW EMPOWER

Zegul Arrow Empower är en välutrustad och snabb långfärdskajak med gott om utrymme för både paddlare och packning. Den har fyra vattentäta packutrymmen varav två med stora ovala packluckor samt två fikaluckor som du når från sittbrunnen. Sittbrunnen i sig är utformad för god kontakt med kajaken, med polstrad sits och lårstöd. Roderpedalerna från Smarttrack ger dig fasta fotstöd och hela rodersystemet är av bra kvalitet. Empower har även en skädda från Kajaksport som standard. Skrovformen, tillsammans med skädda och roder gör kajaken lättmanövrerad, trots dess längd.

Som alla Zegulkajaker så går Empower att beställa i ett flertal olika materialvarianter, men levereras som standard i Vakumbakad glasfiberkomposit. Den går även att beställa i massor av olika färgkombinationer om inte färgerna vi har i lager skulle falla i smaken!

Zegul Arrow Empower är en kajak för dig som vill paddla långt, men ändå ha en lättmanövrerad och lite lekfull kajak. Kolla även in Trapper Malawi som har liknande storlek och egenskaper!

Material:
Längd skrov:
Bredd:
Vikt:
Lastförmåga
Storlek lastluckor:
Storlek sittbrunn:
Färger:

Zegul A-CORE (Vakumbakad glasfiberkomposit)
561 cm
53 cm
ca 27 kg
ca 175 kg
1st 26x44cm, 1st 24cm, 1 st 20cm, 1st 15cm
42 X 82 cm i innermått, 47 X 88 cm i yttermått.
Massor av färgkombinationer på beställning!

Data:
Nylon
Titex
Neopren
Andra
Transportkapell
Yak Kyu
Kanuk 218
Nookie Como keyhole
Kanuk 254
Passande kapell