ZEGUL ARROW PLAY

Zegul Arrow Play är en mycket lättmanövrerad kajak för lek, tur och långfärd. Den är designad för dig som vill ut på vattnet för att surfa och rolla, men även kunna ge dig ut på längre turer med packning. Skrovet ger den god stabilitet och den finns i tre storlekar för att passa just dig. Skarpa slag och en tydlig rocker gör den lätt att svänga med skrovet, vilket tillsammans med skäddan ger dig perfekt kontroll av kajaken.

Arrow Play har fyra vattentäta packutrymmen varav två större utrymmen samt två fikaluckor som du når från sittbrunnen. Sittbrunnen i sig är utformad för god kontakt med kajaken, med polstrad sits och lårstöd.

Som alla Zegulkajaker så går Arrow Play att beställa i ett flertal olika materialvarianter, men levereras som standard i Vakumbakad glasfiberkomposit. Den går även att beställa i massor av olika färgkombinationer om inte färgerna vi har i lager skulle falla i smaken!
De tre storlekarna heter LV, MV & HV. Storleken väljer du efter din egen kroppsstorlek, du är välkommen att provsitta och provpaddla kajakerna!
Material:
Längd skrov:
Bredd:
Vikt:
Lastförmåga
Storlek lastluckor:
Storlek sittbrunn:

Färger:

Zegul A-CORE (Vakumbakad glasfiberkomposit)
LV: 509 cm, MV: 517 cm, HV: 514 cm
LV & MV: 53,5 cm, HV: 54 cm
ca 24 - 27 kg
ca 150 kg
1st 26x44cm, 1st 24cm, 1 st 20cm, 1st 15cm
MV: 42 X 81 cm i innermått, 47 X 88 cm i yttermått.
LV: 47 X 85 cm i yttermått
Massor av färgkombinationer på beställning!

Data:
Nylon
Titex
Neopren
Andra
Transportkapell
Yak Kyu
Kanuk 218
Nookie Como keyhole
Kanuk 254
Passande kapell