TAHE WIND 535

Komplett utrustning med oval lucka från Kajaksport bak & fram samt fikalucka framför sittbrunnen. Den har även paddelfäste bakom sittbrunnen för flottörräddning samt en försänkt rostfri ögla för fastlåsning mm. Mjuk sits med bra stöd för svanken och justerbart ryggstöd gör att du sitter mycket bekvämt i en Wind 535. Rejäla vingar på sittbrunnen gör att du får bra kontakt med kajaken.

Smarttrack roder och pedalsystem med självjusterande roderlinor. Du justerar enkelt pedalerna längsledes när du sitter i sittbrunnen. De är även justerbara i höjdled & i vinkeln mellan pedalerna och fotstöden. Välformad polstrad sits med justerbart svankstöd, rejäla lårstöd och bra kontakt vid höfterna. Kajaken har även nedfällbar skädda, så att du själv kan välja hur du vill paddla: med roder, skädda, båda och eller utan!

Hög kvalitet på skrov & detaljer. Modern produktion och högkvalitativa material ger en stark kajak med lång livslängd trots ett lågt pris!
Kajaken tillverkas som standard i glasfiberkomposit med distansmaterial, men kan även beställas i andra material för att få en ännu tåligare kajak.

Tahe Wind 535 är mellanmodellen i Windfamiljen med ett lättdrivet och modernt skrov. Det är en smidig kajak för medeltunga paddlare och passar perfekt för både dagsturer och lite längre turer. Är du kort & lätt så kanske en Wind 505 passar bättre eller om du är lång och behöver mer utrymme, eller vill kunna få med mer packning för långfärder så väljer du kanske en Wind 555 i stället.
Material:
Längd skrov:
Bredd:
Vikt:
Lastförmåga
Storlek lastluckor:
Storlek sittbrunn:
Färger:
Outdoor (Glasfiberkomposit med distansmaterial)
535 cm
54 cm
ca 23 kg
140 kg
2st 44 X 26cm + 1st 15cm
40,5 X 79 cm i innermått, 48 X 85,5 cm i yttermått.
Vit med dekor i orange , rött, blått + massor av andra färgkombinationer!

Till höger: Smarttrack pedalsystem & miniboxen från insidan.

Ovan: Mjuk sits med bra stöd för svanken & justerbart ryggstöd. Rejäla vingar på sargen ger bra lårstöd. Bakom sittbrunnen finns ett paddelfäste för flottörräddning. Det finns även en försänkt rostfri ögla för fastlåsning mm. På vänster sida om sittbrunnen sitter reglaget till skäddan och på höger sida uppdragningslinan till rodret.

Data:
Kapell
Nylon
Titex
Neopren
Andra
Transportkapell
Yak Kyu
Kanuk 208
Nookie Como keyhole
Kanuk 251