TAHE WIND SOLO ECORE

Nytt 2018! Nu finns Wind Solo även i återvunnen tvålagers rotationsgjuten plast. Tahe Wind Solo är den minsta modellen i Windfamiljen och har ett lättdrivet och modernt skrov. Det är en smidig kajak för lätta & medeltunga paddlare och passar perfekt för både dagsturer och lite längre turer.

Komplett utrustning med oval lucka bak, rund fram & fikalucka framför sittbrunnen. Den har även en rostfri ögla för fastlåsning mm. Du kan även få den med kompass, Silva 70P, nedfälld i skrovet mot en extra kostnad. Mjuk sits med justerbart svankstöd.

Roder och pedalsystem med självjusterande roderlinor. Du justerar enkelt pedalerna längsledes när du sitter i sittbrunnen. De är även justerbara i höjdled & i vinkeln mellan pedalerna och fotstöden. Välformad polstrad sits med justerbart svankstöd, rejäla lårstöd och bra kontakt vid höfterna. Kajaken har även nedfällbar skädda, så att du själv kan välja hur du vill paddla: med roder, skädda, båda och eller utan!

Förutom materialet är det några saker som skiljer Solo ECORE från glasfibervarianten. Rodret är av lite enklare modell än det på glasfiberkajakerna. Facket under fikaluckan är i mjuk neopren och är inte 100% vattentät om du skulle vattenfylla sittbrunnen. Kajaken väger också några kilo mer än glasfibermodellen. Wind Solo ECORE är dock ett antal tusenlappar billigare än systermodellen i glasfiber..

Material:
Längd skrov:
Bredd:
Vikt:
Lastförmåga
Storlek lastluckor:
Storlek sittbrunn:
Färger:
Tvålagers PE varav 40% är återvunnen plast.
505 cm
54 cm
ca 27 kg
125 kg
1st 44 X 26cm + 1 st 24cm + 1st 15cm
40,5 X 79 cm i innermått, 48 X 85,5 cm i yttermått.
Gul, röd, blå, grön.
Data:
Nylon
Titex
Neopren
Andra
Transportkapell
Yak Kyu
Kanuk 223
Nookie Como bigdeck
Kanuk 255
Passande kapell