TAHE WIND SOLO

Tahe Wind Solo är den minsta modellen i Windfamiljen och har ett lättdrivet och modernt skrov. Det är en smidig kajak för lätta & medeltunga paddlare och passar perfekt för både dagsturer och lite längre turer. Är du lite längre, tyngre eller vill kunna få med mer packning så väljer du en Wind 535 i stället.

Komplett utrustning med oval lucka bak, rund fram & fikalucka framför sittbrunnen. Den har även en rostfri ögla för fastlåsning mm. Du kan även få den med kompass, Silva 70P, nedfälld i skrovet mot en extra kostnad. Mjuk sits med justerbart svankstöd.

Smarttrack roder och pedalsystem med självjusterande roderlinor. Du justerar enkelt pedalerna längsledes när du sitter i sittbrunnen. De är även justerbara i höjdled & i vinkeln mellan pedalerna och fotstöden. Välformad polstrad sits med justerbart svankstöd, rejäla lårstöd och bra kontakt vid höfterna. Kajaken har även nedfällbar skädda, så att du själv kan välja hur du vill paddla: med roder, skädda, båda och eller utan!

Hög kvalitet på skrov & detaljer. Modern produktion och högkvalitativa material ger en stark kajak med lång livslängd trots ett lågt pris!
Kajaken tillverkas som standard i glasfiberkomposit med distansmaterial, men kan även beställas i andra material för att få en ännu tåligare kajak.

Material:
Längd skrov:
Bredd:
Vikt:
Lastförmåga
Storlek lastluckor:
Storlek sittbrunn:
Färger:
Outdoor (Glasfiberkomposit med distansmaterial)
505 cm
54 cm
ca 22 kg
125 kg
1st 44 X 26cm + 1 st 24cm + 1st 15cm
40,5 X 79 cm i innermått, 48 X 85,5 cm i yttermått.
Vit med dekor i gult , rött, blått, Ivory/burgundy.
Data:
Nylon
Titex
Neopren
Andra
Transportkapell
Yak Kyu
Kanuk 208
Nookie Como keyhole
Kanuk 251
Passande kapell

Ovan: Sittbrunn med rejäla vingar ger bra lårstöd. Polstrad sits och justerbart svankstöd. Bakom sittbrunnen ser du den tvärgående försänkningen med spännremmar där du kan fixera paddeln vid flottörräddning. Bakom den finns en rostfri bygel för fastlåsning. Lättåtkomlig minibox framför sittbrunnen.

Till höger: Smarttrack pedalsystem & miniboxen från insidan.